Статті

Статті

Харчові композиції від “Вікос” для виробників сирокопчених ковбас

Виробництво сирокопчених ковбас є одним з найбільш складних технологічних процесів в переробці м’яса. Воно характеризуться тривалістю і складністю біохімічних, фізичних процесів в період дозрівання.

Подробнее

Ніжні, соковиті м’ясні напівфабрикати з ЦАРТІНОМ

Продукти під торговою маркою Цартін, розроблені компанією «Van Hess GMBH» (Німеччина), призначені для використання в производсва м’ясних напівфабрикатів. Цартін застосовується головним чином з метою підвищення вологояв’язуючої здатності м’яса, надання йому соковитості і ніжності.

Подробнее

Вишукані напівфабрикати від фірми “Вікос”

На сучасному етапі розвитку м’ясного ринку України все більшу популярність завойовують продукти швидкого приготування. Покупці із задоволенням купують напівфабрикати, використання яких істотно полегшує приготування їжі і урізноманітнює харчування.

Подробнее

Новинки від “Вікос”

Сучасні ринкові умови, зрослі вимоги до якості і конкурентної ціні готової продукції зобов’язують виробників уважно вивчати споживчий попит, активно шукати компоненти, що дозволяють забезпечити стабільну якість, смак виробів.

Подробнее