Статті

Статті

Смачно. Безпечно

Цінова політика і запекла конкуренція штовхає багатьох на угоду з совістю. Інгредієнти в продуктах (харчових добавках) замінюються на більш дешеві, що пройшли менше стадій очищення, а іноді і відверто небезпечних для здоров’я людей. Безперечно, кожен виробник м’ясної продукції прагне випустити продукт, яким можна пишатися, пригостити своїх близьких, порекомендувати друзям.

Подробнее

Все під контролем

Проблеми збереження свіжості м’яса і продуктів з нього актуальні з давніх часів – рішення їх пов’язано з пригніченням небажаної мікрофлори. Відомі способи, пов’язані зі зниженням активності води (посол, копчення, сушіння), з впливом температури виготовлення (пастеризація, стерилізація) або зберігання (охолодження і заморожування), із застосуванням різних упаковок і середовищ.

Подробнее

Мистецтво створювати найкраще

Кулінарна історія приготування м’ясних делікатесів налічує не одне тисячоліття. Китайці здавна готували в’ялене м’ясо, єгиптяни надавали м’ясу особливого смаку за допомогою насіння, індійці маринували м’ясо зі спеціями, народи середземноморських країн готували шинку з просоленого в’яленого м’яса.

Подробнее

Для високої якості та ідеального смаку

Сьогодні фірма «Вікос» пропонує більше 100 найменувань функціональних добавок і композицій спецій. Вони призначені для виробництва варених і напівкопчених, сирокопчених і сиров’ялених ковбас, сосисок, сардельок, паштетів, шинок, а також для інших делікатесних продуктів, напівфабрикатів.

Подробнее