Статті

Статті

Від традиції до досконалості

До класичних м’ясних делікатесів в основному відносять продукти зі свинини, яловичини, баранини. приготовані з окремих частин забійних тварин, піддані послоу, а потім термічній обробці.Кулінарна історія приготування м’ясних делікатесів налічує не одне тисячоліття.

Подробнее

Шедеври від німецького виробника Van Hees

Кулінарна історія приготування м’ясних делікатесів налічує не одне тисячоліття. У світі існує багато різних способів приготування м’ясних продуктів. Всім відомі такі вишукані делікатеси, як хамон, прошутто, бастурма, пасторма і суджук, сиров’ялені та сирокопчені ковбаси.

Подробнее

“Докторська” вже наркотик?

Так, шановні колеги, мова піде саме про улюблену всіма «Докторську» ковбасу, одна назва якої всіх покупців підштовхує купити саме її. Та й не дивно. Судячи з рецептури минулого століття, вона була створена для зміцнення здоров’я народу і виготовляється з яловичини вищого сорту, свинини напівжирної, яєць, молока, кухонної солі, глюкози, меленого мускатного горіха або кардамону.

Подробнее