Статті

Статті

Свинячий білок: користь та застосування

Що ми знаємо про колагеновий білок? Переоцінити його роль досить складно, адже він робить наші кістки міцними, суглоби – гнучкими і міцними, а шкіру пружною і красивою. Це основний будівельний елемент сполучної тканини організму, яка утворює каркас для всіх органів і судин, захищає, живить і бере участь в їх відновленні.

Подробнее

Пліснява – більше не проблема

Традиційно якість м’ясних виробів споживач оцінює з позицій органолептичних характеристик, таких як колір, аромат, смак. У той же час виробник знає, що для виготовлення висококласних м’ясних виробів необхідна не тільки високоякісна сировина і спеції але і неухильне дотримання технології і гігієни виробництва.

Подробнее

Від інновації до успіху

IFFA – час підбиття підсумків роботи за три роки для провідних компаній світу, що відображає, що нового, інноваційного домоглися кращі технологічні команди світу. Безперечним лідером у м’ясопереробній галузі на світовому ринку є компанія Van Hees (Німеччина), партнер групи компаній «Вікос» (Україна). У нас вийшло взяти інтерв’ю у експерта-технолога компанії Van Hees, учнявідомого професора – доктора Ляйстнер, Юрія Черноуса.

Подробнее