Статті

Статті

Ковбаси для вегетарінців

Про м’ясо ми знаємо все! І це факт. Ми знаємо як створити неперевершені шедеври. Ми вміємо робити навіть неможливе. Ми постійно розвиваємося і вчимося разом. Ми застосовуємо досвід і традиції різних країн світу. Але як бути, якщо потрібно зробити ковбасу зовсім не застосовуючи тваринну сировину? А за своїм виглядом і смаком вона повинна бути дуже схожа на м’ясну.

Подробнее

Остерігайтесь неякісної продукції!

Надаємо до відома офіційний лист компанії Van Hees. Переклад змісту листа: Шановний пан Собець. Ось наша заява на ваше прохання про технології і безпеки харчових продуктів, які були встановлені на митному складі Київської митниці в березні 2017 року і зберігаються там з тих пір. Справжнім ми оголошуємо наступне: Товари зберігалися без дотримання умов зберігання, ухваленого виробником, що підтверджується протоколом місця огляду зберігання. VAN HEES…

Подробнее

Чому с/к та с/в ковбаси кислі?

Salame di Felino – найкращий сорт італійської сиров’яленої ковбаси. Важко описати словами смак цього делікатесу. Salame di Felino володіє чудовим насиченим смаком з легким грибним ароматом, що включає ніжну горіхову нотку в післясмаку. Безумовно, це шедевр серед сиров’ялених ковбас, якщо його роблять справжні майстри. Він є і на українському ринку, але привезений з Італії. Український ринок рясніє і ковбасами Українського виробництва….

Подробнее