Статті

Статті

Знання та технологічні рішення, які потрібні ринку

У жовтні 2018 року компанія «Вікос» зібрала колег з різних куточків України і Білорусі на міжнародний семінар, присвячений Дню працівника харчової та переробної промисловості. В рамках зустрічі було висвітлено низку актуальних питань з ведення успішного м’ясного бізнесу.

Подробнее

Ковбаси для вегетарінців

Про м’ясо ми знаємо все! І це факт. Ми знаємо як створити неперевершені шедеври. Ми вміємо робити навіть неможливе. Ми постійно розвиваємося і вчимося разом. Ми застосовуємо досвід і традиції різних країн світу. Але як бути, якщо потрібно зробити ковбасу зовсім не застосовуючи тваринну сировину? А за своїм виглядом і смаком вона повинна бути дуже схожа на м’ясну.

Подробнее

Остерігайтесь неякісної продукції!

Надаємо до відома офіційний лист компанії Van Hees. Переклад змісту листа: Шановний пан Собець. Ось наша заява на ваше прохання про технології і безпеки харчових продуктів, які були встановлені на митному складі Київської митниці в березні 2017 року і зберігаються там з тих пір. Справжнім ми оголошуємо наступне: Товари зберігалися без дотримання умов зберігання, ухваленого виробником, що підтверджується протоколом місця огляду зберігання. VAN HEES…

Подробнее